Maradj Szárazon

 

A búvárkodás száraz oldala - SSI DRY SUIT DIVER (ADS FUNDA III.)


A technikai alpozó trainingek folytatásaként, többek között a szárazruhás tanfolyamot javasoljuk, hogy legyen több kiegyenlítő térfogatod és, hogy merülhess hosszabb ideig, akár hidegebb vízekben is.

A képzés ára 2 elméleti foglalkozással, 1 gyárlátogatással, egy uszodai gyakorlással: 150 €.


A tanfolyam ára nem tartalmazza a gyakorló merülések és a nyílt vízi (vizsga) merülések árait illetve szárazruha bérlését.


A további uszodai gyakorlásokra, nyílt vízi vizsgamerülésekre illetve szárazruha bérlésre lehetőséget az árlista menüpontban találhatsz.

2017 januárjától csak a digitális búvárkártyákat tartalmazzák a tanfolyami csomagok, tehát ha plasztik kártyát szeretnél, az minden esetben külön fizetendő!

Az elméleti képzés során tanulni fogunk az anyaghasználatról, a felszerelés használatáról, karbantartásáról és kiválasztásáról


A védett vízi foglalkozásokon tanulni fogsz a felszerelés használatáról, és a vészhelyzeti eljárásokról.


A nyíltvízen begyakoroljuk a merülési eljárásokat és felszerelés használatát.

A szárazruhás merülésekkel megszűnnek az idények és akár télen is kedvedre merülhetsz. Gyakran megyünk merülni a lehülő vizekbe, ahol az élővilág kissé belassúl ezzel érdekesebbé téve a merüléseket. A jég alá merülések felejthetelen élményt nyújtanak a búvár számára, hisz a végtelen látótávolság magával ragadja a fantáziánkat. A felmelegedő vizekben számodra sokkal hamarabb kezdődik a szezon mint a nedves ruhás búvárbarátaidnak, így már hamarabb lehetsz vízben mint bárki más.